Mijn winkelwagen
€ 0,00 (0 items)
 

Beregeningspompen van Pompnodig

De beregeningspompen van Pompnodig zijn zelfaanzuigende pompen welke veelal ingezet worden bij het beregenen van een tuin of gazon. De pompen zijn voorzien van een aanzuigaansluiting en persaansluiting. Kenmerkend van beregeningspompen zijn dat zij niet zijn aangesloten op een waterleiding, maar water oppompen vanuit een bron, zoals een kanaal of vijver. Via de aanzuigaansluiting wordt de beregeningspomp voorzien van water. Het is van groot belang dat de aanzuigslang luchtdicht afgesloten is. Wanneer er lucht in de leiding zit kan de pomp niet op de juiste manier capaciteit leveren. De beregeningspompen worden ook wel grondwaterpompen genoemd.

Werking beregeningspompen

BeregeningspompenWanneer u gebruik gaat maken van water uit een bron, zoals een kanaal, sloot of vijver raden wij u aan gebruik te maken van een voorfilter. De voorfilter wordt tussen de aanzuigslang van de beregeningspomp geplaatst en houdt vaste delen tegen, zoals zand. Hierdoor blijft uw pomp in goede conditie. De werking van de beregeningspomp is als volgt: via de persaansluiting en de daaraan gekoppelde afvoerbuis wordt het water naar één of meerdere sproeiers gepompt.

Beregeningspompen van Pompnodig

Beregeningspompen zijn in feite een waterpomp voor de beregening van uw tuin of gazon. Omdat voor iedereen de situatie anders is biedt Pompnodig een ruim assortiment beregeningspompen aan om elke vraag naar een specifieke behoefte aan water te voldoen. In aanvulling op de beregeningspompen vindt u bij Pompnodig een breed scala aan andere pompen. Een vijverpomp en filter behoort bijvoorbeeld tot de mogelijkheden, maar ook een DAB waterpomp, een regenwaterpomp of een zelfaanzuigende waterpomp. In het bijzonder brengen wij u graag de Pedrollo pomp onder de aandacht. Bij Pompnodig vindt u een Pedrollo pomp als vlakzuiger die vooral kan worden ingezet om het water in een ondergelopen kelder weg te pompen. Een Pedrollo pomp staat bekend om zijn betrouwbaarheid en degelijkheid en kan dus zeker ook worden ingezet voor professionele toepassingen.

Informatie beregeningspompen

Wilt u meer informatie ontvangen omtrent een passende beregeningspomp? Of bent u op zoek naar een specifieke pomp, maar staat de pomp niet in ons assortiment? Neem contact met ons op. Wij adviseren u over de mogelijkheden en helpen u verder met een passende pomp.