Mijn winkelwagen
€ 0,00 (0 items)
 

Bronwaterpompen van Pompnodig

Bronwaterpomp nodig voor het droogpompen van uw kelder, tuin of voor het besproeien van het gazon? Een bronwaterpomp is uitermate geschikt voor het wegpompen van water uit diepe plaatsen. Een bronwaterpomp kan in de diepte worden geplaatst en zuig aan de onderkant het water op. Vervolgens wordt het water middels een slang omhoog geleidt en kan het water verder verwerkt worden. Een bronwaterpomp is naast het wegpompen van water uit dieptes ook gebruikte voor de besproeiing van een gazon. Door de hoge druk van de bronwaterpomp wordt water ruim verspreidt en is deze uitermate geschikt voor het besproeien van uw tuin. Bekijk direct het assortiment en vindt de bronwaterpomp die bij u past.

Bronpomp kopen

Bronpomp kopenEen bronpomp kopen doet u bij Pompnodig.nl. Het ruime assortiment en de scherpe prijzen zorgen ervoor dat een bronpomp kopen nog nooit zo gemakkelijk is geweest. Een bronwaterpomp, vijverpomp of een ander soort bronpomp kopen kan direct online bij Pompnodig.nl. Pompnodig is een onderdeel van de WestBrabantse Handelsmaatschappij dat zich specialiseert in verschillende soorten pompen. Belangrijke redenen voor het kopen van een bronwaterpomp is het feit dat er geen aanzuigproblemen zijn, de pompen weinig geluid maken en niet in het zicht hoeven te staan. Wilt u direct een bronpomp kopen? Neem een kijkje in de webwinkel.

Hydrofoorset

Een hydrofoorset van Pompnodig.nl kunt u gebruiken om een leiding binnen een gebouw of gebied op druk te houden. Door gebruik te maken van een hydrofoorset houdt u ook druk op de waterleiding als er op hetzelfde moment op verschillende locaties water wordt gebruikt. Neem direct contact op voor advies op maat of bestel direct uw hydrofoorset online!

Klanten vinden ons ook via: vijverpompje, Ubbink pompen, slang voor dompelpomp