Mijn winkelwagen
€ 0,00 (0 items)
 

Centrifugaalpompen van Pompnodig

Bent u op zoek naar centrifugaalpompen? Dan bent u bij Pompnodig aan het juiste adres. Centrifugaalpompen zijn type turbopompen die kunnen worden gebruikt om vloeistoffen te transporteren. Deze vloeistoffen worden in centrifugaalpompen doormiddel van centrifugaalkrachen verplaatst. De centrifugaalkrachten ontstaan in een ronddraaiend systeem. De vloeistoffen worden in de centrifugaalpomp doormiddel van centrifugaalkrachten verplaatst. De centrifugaalpompen maken gebruik van een waaier die in het pomphuis ronddraait. Op het pomphuis is een zuigleiding aangesloten waardoor er vloeistof in het midden van de waaier wordt getransporteerd. De waaier is in het hart van het pomphuis geplaatst en draait hard op mijn as, waardoor de vloeistof naar de buitenkant van het pomphuis wordt geslingerd. Pompnodig biedt diverse soorten pompen aan, zoals een zelfaanzuigende centrifugaalpomp als een niet zelfaanzuigende centrifugaalpomp. Bekijk ons assortiment in de webshop!

Centrifugaalpompen van Pompnodig.nl

Vanwege het ruimte aanbod waaruit u kunt kiezen als u op zoek bent naar centrifugaalpompen levert Pompnodig alles op maat. Wanneer u op zoek bent naar een specifieke centrifugaalpomp neem contact met ons op en wij zullen u een interessant aanbod doen. Pompnodig is een onderdeel van de Westbrabantse Handelsmaatschappij en gespecialiseerd in diverse pompen. Wij bieden diverse soorten centrifugaalpompen aan voor scherpe prijzen. Bent u op zoek naar centrifugaalpompen, een vuilwaterpomp of elektrisch aangedreven pompen? Pompnodig is úw specialist op het gebied van pompen.

Informatie Centrifugaalpompen

Wilt u meer informatie ontvangen over de werking van centrifugaalpompen? De medewerkers van Pompnodig staan u graag te woord en adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op of bekijk de webshop voor uw specifieke pomp.