Mijn winkelwagen
€ 0,00 (0 items)
 

Circulatiepompen van Pompnodig

U bent op zoek naar een goede pomp voor de centrale verwarming? Circulatiepompen vervoeren het water van de CV ketel naar de radiatoren, daarnaast pompen zij het afgekoelde water weer terug om het opnieuw op te warmen. Bij grote systemen met open verdelers kan het noodzakelijk zijn om extra externe circulatiepompen aan te sluiten. Bestel bij Pompnodig.nl en u bent verzekerd van circulatiepompen van hoogwaardige kwaliteit.

Bespaar met energiezuinige circulatiepompen

Tegenwoordig zijn er innovatieve circulatiepompen met een laag verbruik, maar hoog rendement. De Grundfos Alpha 2 circulatiepompen zijn voorzien van een A-label en verbruiken tot 80% minder energie dan standaard circulatiepompen. Een elektronische toerenregeling analyseert de vraag van het verwarmingssysteem en past hier het toerental automatisch op aan.

Naast deze Grundfos Alpha pompen hebben wij verschillende andere pompen te bieden. Voor elk budget kunnen wij voorzien van een kwalitatief uitstekende pomp. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem snel een kijkje in onze webshop!

Wilt u weten welke circulatiepomp het beste aansluit bij uw wensen? Neem dan contact op met een van onze deskundige medewerkers. Zij staan u graag te woord over de mogelijkheden. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0167-521228.