Mijn winkelwagen
€ 0,00 (0 items)
 

Dieselpomp van Pompnodig

Een vuilwaterpomp op benzine (dieselpompen) is ideaal als de pomp moet worden toegepast op locaties waar geen elektriciteit voorhanden is. Pompnodig levert onder meer zelfaanzuigende pompen voor het leegpompen en drooghouden van onder andere vijvers en bouwputten. Een voordeel van zelfaanzuigende waterpompen is dat het afvalwater in de slang niet kan terugstromen.

Een vuilwaterpomp op benzine kent vele toepassingen. Dit type pomp is vooral populair in de industrie en de bouw voor het droogpompen van terreinen en bouwputten. Maar ook ondergelopen kelders zijn snel weer droog met een vuilwaterpomp op benzine. Met een pomp van Pompnodig maakt u altijd de juiste keuze. Als onderdeel van de Westbrabantse Handelsmaatschappij zijn wij gespecialiseerd in alles wat met pompen te maken heeft.

Het gebruik van vuilwaterpomp op benzine (dieselpompen)

U bestelt bij ons dan ook niet alleen een vuilwaterpomp op benzine of andere zelfaanzuigende pompen maar ook talloze kleinere pompen voor huis en tuin toepassingen of semi-professioneel gebruik. Wat dacht u bijvoorbeeld van een vijverpomp en filter of een DAB waterpomp. Pompnodig biedt u altijd een waterpomp van merken die u zullen aanspreken in talloze uitvoeringen. In ons assortiment vindt u die pomp voor grondwater problemen of die zuinige waterpomp waar u naar op zoek was.
Wij bieden diverse soorten zelfaanzuigende pompen en andere pompsoorten alsmede toebehoren aan voor aantrekkelijke prijzen. Ons assortiment is zeer uitgebreid en varieert van dompelpompen tot motorpompen en centrifugaalpompen. Voor elke pomptoepassingen kunnen wij u voorzien van een degelijk product.