Mijn winkelwagen
€ 0,00 (0 items)
 

Zwembadpompen van Pompnodig

Zwembadpompen en filtervaten zijn een essentieel onderdeel voor het onderhouden van een zwembad. De pompen hebben diverse soorten functies. Zwembadpompen zorgen ervoor dat het water in het zwembad wordt rondgepompt en in beweging blijft. Hierdoor krijgen bacteriën en schimmels minder kans zich te ontwikkelen en blijft het water lekker fris. Ook zorgen zwembadpompen ervoor dat allerlei vuil uit het water wordt gefilterd. Een hygiënisch zwembad begint met het installeren van goede en passende zwembadpompen!

Waarom zwembadpompen?

De zwembadpompen van Pompnodig zorgen voor schoon zwemwater. De pomp loodst onder andere het water op de juiste snelheid door een zandfilter. Bovendien zorgen zwembadpompen ervoor dat u zo min mogelijk chloor hoeft te gebruiken. Wanneer u wél chloor gebruikt zorgt de zwembadpomp ervoor dat het middel over het water wordt verdeeld. Het is van belang dat u de capaciteit van de pomp afstemt op die van het zandfilter voor uw zwembad.
Bekijk de pompen

Zwembadpompen van Pompnodig

Voor al uw zwembadpompen gaat u naar Pompnodig. Pompnodig is onderdeel van de Westbrabantse Handelsmaatschappij en gespecialiseerd in diverse soorten pompen en toebehoren voor aantrekkelijke prijzen. Ook als u op zoek bent naar een 12 volt waterpomp zijn wij u graag van dienst. Een 12 volt waterpomp is speciaal ontwikkeld voor lichtere toepassingen, zoals in een aquarium of in de caravan. Naast de 12 volt waterpomp bieden wij een uitgebreid assortiment pompen aan. Wanneer u op zoek bent naar een specifieke pomp, maar deze niet kunt vinden in ons assortiment, neem dan contact met ons op. Wij helpen u verder.

Informatie zwembadpompen

Het assortiment van Pompnodig is zeer uitgebreid en varieert van DAB waterpompen en dompelpompen tot beregeningspompen en vuilwaterpompen. Voor elke pomptoepassingen kunnen wij met onze expertise u voorzien van een degelijke pomp. Wilt u meer informatie ontvangen over onze verschillende pompen? Neem contact met ons op. Wij adviseren u graag over een passende pomp.