Mijn winkelwagen
 0,00 (0 items)
 

Vuilwaterpompen van Pompnodig

Pompnodig levert diverse soorten vuilwaterpompen, zoals drainagepompen en dompelpompen van professionele kwaliteit. Vuilwaterpompen bieden uitkomst wanneer afvalwater niet via de normale riolering kunnen worden afgevoerd. De vuilwater dompelpomp is inzetbaar voor het verwerken van grote hoeveelheden vuilwater. Voor de vuilwaterpompen van Pompnodig zijn zware omstandigheden, zoals bouwputten en riool geen enkel probleem. De aandrijving van de vuilwaterpompen zijn elektrisch, hydraulisch of elektromechanisch. De drainage pomp van Oliju is toepasbaar op schoon of licht vervuild water, heeft een pomphuis van gietijzer en is geschikt voor continugebruik. Pompnodig heeft momenteel enkele vuilwaterpompen in haar assortiment, passende bij iedere mogelijke situatie. De pompen zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten, waarbij iedere pomp haar eigen voordelen heeft.

Het gebruik van vuilwaterpompen

De vuilwaterpompen van Pompnodig zijn in staat langdurig substantieel afvalwater te vermalen en te verpompen naar andere rioolstelsels. Om de vuilwaterpomp te kunnen gebruiken is het van belang dat er een goede afstemming is tussen de verschillende onderdelen van het rioolstelsel. De pompen zijn voorzien van een open waaier en daardoor geschikt voor het verpompen van verontreinigd water. De pompen zijn zowel manueel als automatisch verkrijgbaar. De vuilwaterpompen van Pompnodig ondergaan geringe slijtage, waardoor ze jarenlang meegaan en reparaties zelden voorkomen.

Doorlaatbaarheid vuilwaterpompen

Het belangrijkste onderdeel van de vuilwaterpomp is de doorlaatbaarheid van vaste delen. Vaste delen in vuilwater zijn er in verschillende maten. Te grote vaste delen kunnen in de pomp funest zijn. Wanneer u een vuilwaterpomp wilt kopen, dient u er rekening mee te houden dat u een pomp kiest die om kan gaan met het grootste vaste deel in het vuilwater dat u wilt verpompen.

Informatie vuilwaterpompen

Bent u op zoek naar specifieke vuilwaterpompen, maar kunt u deze niet vinden in ons assortiment? Neem contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Bent u nieuwsgierig geworden naar ons aanbod vuilwaterpompen? Bekijk de pompen hier.